Florin Petrescu, indragitul component al grupului Vacanta Mare, a devenit de saptamina trecuta tatic. Sotia sa, Carmen, a nascut prin cezariana un baietel de 3 kg si 50 cm lungime.

Desi a tinut mortis sa fie prezent in sala la nasterea primului sau mostenitor, Axinte a fost invins de emotii. "Mi-a cazut aparatul foto din mina. Aveam emotii si tremuram tot. Nu am mai intrat in sala de nasteri. Cind a iesit ea de acolo, m-a apucat tremuriciu si am ratat poza. Ne mai dorim o fetita, dar la a doua nastere am deja experienta." - ni s-a confesat el. Fericitul eveniment din viata lui Axinte a avut loc la 26 iulie la Spitalul Municipal. Tot in aceeasi zi si in acelasi loc, solistul trupei Voltaj, Calin Goia, astepta si el verdictul: sotia sa a dat nastere unui baietel. Cei doi proaspeti tatici si-au impartasit bucuria si chiar au facut glume la adresa odraslelor lor. Eduard Florin s-a nascut o data cu al lui Goia de la Voltaj. Ne uitam ca al meu a avut 3 kg, al lui tot 3 kg, 50 cm- 50 cm, parosi amindoi. Cind m-am uitat eu la Goia, Goia la mine... noi cheliosi. Atunci l-am intrebat: `Ma, or fi ai nostri? Ca noi sintem cheliosi si astia parosi` - ne-a povestit Axinte. Petrescu ne-a marturisit ca rolul de tatic este o experienta extraordinara si ca a invatat sa schimbe chiar si scutece: "Ma simt foarte bine, atit ca nu dorm seara. Bebelusul este foarte smecher: doarme ziua si seara s-a invatat sa-l tinem in brate. Avem program nocturn. Din cind in cind, ii schimb si eu scutecele, dar, in general, se ocupa soacra-mea. E treaba de femeie!" Chiar daca baietelul nu are decit o saptamina, parintii au stabilit deja data botezului: 22 septembrie. Parintii spirituali ai micutului vor fi chiar nasii de cununie ai cuplului, respectiv Costel si Angela Samson.

I-a cumparat hainute din America

In ceea ce priveste patutul, caruciorul si hainutele micutului Eduard Florin, sotia lui Axinte a avut grija sa fie de cea mai buna calitate, motiv pentru care au fost cumparate din America in schimbul sumei de 3.000 de dolari. Tot pentru viitorul copilului, Axinte s-a gindit sa-si sporeasca substantial veniturile. A investit 50.000 de dolari intr-o limuzina luata tot din SUA. "Am cumparat-o pentru afaceri: o voi inchiria cu 100 de euro pe ora la diferite evenimente." - ne-a spus el.

"Nu ma mai voia muierea in pat!"

O data cu nasterea copilului, seniorul a trebuit sa se conformeze si doleantelor sotiei sale si a intrat la regim. Motivul? "Nu ma mai voia muierea in pat! Ma cam apropii de suta de kilograme. In prezent, am vreo 96. Eu eram invatat cu 90 kg. Asa ca am mers la nutritionist. Trebuie sa maninc cam la trei ore si cite putin. Consum carne la gratar si multe salate. Am eliminat din alimentatie piinea si dulciurile, iar ultima masa este la ora 18." - ne-a declarat Florin Petrescu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.