Desi situatia financiara ii permite sa faca ocolul Pamantului, Cristian tantareanu a preferat in aceasta vara sa viziteze plaiurile mioritice. Miliardarul si-a adunat prietenii apropiati, 30 la numar, si a plecat in excursie, insa nu cu masini de lux, ci cu un autobuz inchiriat.

Dupa vacanta de pomina pe care a petrecut-o in martie in Thailanda, Cristian tantareanu si-a pus acum pe lista de concediu o destinatie atipica pentru un miliardar care isi poate permite orice extravaganta. insotit de numerosii prieteni, omul de afaceri a inchiriat un autobuz si a pornit intr-un tur al Romaniei.

"Ne-am strans cu mic, cu mare, suntem vreo 30 in total, si ne-am apucat sa batem tara in lung si-n lat. Noi asa facem in fiecare an. De aceasta data am plecat cu autobuzul, ca sa avem loc toti. Am vazut toata zona Transilvaniei, am fost la Targu Mures, la Sighisoara, iar traseul nu se opreste aici", ne-a declarat tantareanu, care a tinut sa precizeze ca nu el este sponsorul expeditie, ci fiecare familiei a mers pe cheltuiala proprie.

Prietenii vor alege urmatorul traseu

Dupa vacanta in Romania, care mai dureaza cateva zile, proprietarul "Paradisului verde" de la Corbeanca se lasa pe mana prietenilor, in ceea ce priveste alegerea urmatoarei destinatii pentru relaxare. "Daca ei vor sa mergem in America de Sud, nu va fi nici o problema. Sa decida ei, iar eu ma conformez".

L-a chemat pe Prigoana la masaj thailandez

Sedintele de masaj erotic, pe care spune ca le-a facut in Thailanda, ii trezesc si acum amintiri placute lui tantareanu, care a incercat sa-l convinga si pe amicul Prigoana sa incerce minunatele senzatii. "M-a refuzat, mi-a zis ca e logodit. Treaba lui, nu stie ce pierde", a spus miliardarul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.