Incisivul investigator Luis Lazarus se lupta in instanta cu sotia sa, Antoanela, pentru custodia baietelului lor.

De foarte mult timp, dupa cum au recunoscut, pentru Click!, ambii parteneri, relatia dintre cei doi nu mai functioneaza. S-au pus de comun acord sa divorteze, dar nu reusesc sa ajunga la o cale de mijloc cu partajul si custodia copilului.

Ieri, la Judecatoria Buftea, insotiti de avocati, Antoanela si Luis Lazarus s-au infruntat pentru a stabili cui va ramane copilul rezultat din mariajul lor si ce pensie alimentara urmeaza sa primeasca sotia jurnalistului in urma despartirii de Luis. Actiunea a fost deschisa de Antoanela, desi divortul va incepe in forta abia din luna septembrie.

De la inceputul sedintei si pana la finele ei, cei doi nu au putut sa se stapaneasca si sa nu comenteze in fata instantei afirmatiile celuilalt. Din momentul in care avocatul sotiei a spus ca Antoanela Lazarus a fost alungata din casa, Luis a izbucnit: "Nu e adevarat! E o minciuna sfruntata, nu a dat-o nimeni afara din casa, e libera sa vina si sa plece cand vrea ea!". Ba chiar din cauza interventiilor repetate, Antoanela a fost evacuata din sala de judecata de doua ori!

Silvia Neamtu, menajera familiei Lazarus, a venit la judecatorie ca sa ii ia apararea boss-ului. Ea a declarat in fata judecatorilor ca Luis are grija de copilul lui si el este cel care plateste facturile casei.

"Este inadmisibil cat poate sa minta Luis. Cum poate sa spuna ca vrea custodia copilului, cand el nici macar nu stie ce pampersi poarta fiul lui?!", a declarat Antoanela, revoltata de declaratia sotului ei. Luis a fost nevoit sa raspunda la un interogatoriu, ale carui intrebari au fost formulate de avocata Antoanelei, Mariana stefan. intrebat de ce nu vrea ca fiul sau sa ramana in custodia mamei, jurnalistul a raspuns: "Sotia mea nu e in stare sa castige banii necesari cresterii copilului. Ea nu poate, din veniturile ei, sa plateasca rata la casa si toate facturile la utilitati, d-apoi sa mai tina si un copil", a declarat Lazarus in fata magistratilor.

'Nu vreau sa-i las numele'

La intrebarea "Considerati ca e in interesul minorului ca acesta sa poarte acelasi nume de familie cu mama sa si, astfel, niciodata sa nu se simta frustrat de faptul ca el are alt nume, iar mama sa altul?", Lazarus a raspuns ironic: "Nu vreau sa o las pe Antoanela sa-mi poarte numele pentru ca in felul acesta ea se foloseste de mine. Ea are impresia ca inseamna ceva in mass-media, cand de fapt ea doar se foloseste de numele meu". La sfarsitul sedintei, instanta a anuntat ca ramane in pronuntare, decizia urmand a fi comunicata azi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.