La cina cu solistul spaniol, stirista s-a laudat ca a pus mana pe un barbat plin de bani

Dupa ce s-a pregatit ore intregi pentru a-l impresiona pe idolul ei, Julio Iglesias, Simona Patruleasa a fost ignorata de artistul latino, mai ales dupa ce stirista Antenei 1 a facut un gest total deplasat, nepotrivit pentru o seara de protocol.

La scurt timp dupa ce a fost desemnata "cea mai sexy femeie din lume", fapt care a adus Antenei 1 o amenda zdravana din partea CNA pentru ca a facut reclama mascata revistei FHM, Simonei Patruleasa i-a fost dat sa constate ca, in realitate, nu este atat de fermecatoare pe cat crede. Astfel, la mult mediatizata cina cu Julio Iglesias, moment organizat de PR-ul Antenei 1, imaginile difuzate au aratat clar ca solistul nu numai ca nu a fost "fermecat", cum se sustine in reportaj, de cele doua dive ale postului, dar nici macar nu le-a bagat in seama.

Ceea ce nu s-a vazut in imagini a fost marea dezamagire a lui Iglesias fata de Patruleasa, in momentul in care, din politete, a incercat sa faca o oarecare conversatie cu toate femeile prezente la cina. A aflat chiar de la ele ca Dana Savuica e sotie si mama si ca timida Crina Abrudan nu are deocamdata un iubit. Cand a ajuns la Simona Patruleasa, Iglesias a aflat din gura acesteia ca iubitul ei este "business-man" si, dorind sa stie exact ce fel de afaceri face, spaniolul a insistat: "Dar cu ce se ocupa mai exact?". Cum "diva" nu stie nici ea prea bine cu ce se ocupa iubitul ei, Sabin Ivanof, mai ales ca acesta e in vizorul Garzii Financiare pentru evaziune, a inceput sa-si frece degetele cu vigoare, a bani multi, si-a dezvelit dantura intr-un zambet, genul "am dat lovitura" si a fost in stare sa rosteasca doar "mucios dineros, money, money"! Adica asta face iubitul ei....

Surse prezente la fata locului spun ca din acel moment Julio Iglesias nu a vrut sa mai stie nimic despre bruneta care venise la intalnire dupa ore intregi de machiaj migalos si dupa ce isi luase rochie special pentru intalnirea cu el. O rochie pe care, culmea, o imbracase corect, nu cu trena in fata, cum a facut la una dintre editiile "Retrospectivei Antenei 1"... La cina de la Capsa ar fi trebuit sa mai participe si Adelina Elisei si Raluca Lazarut, stiristele Antenei 3, insa directorul, Sorin Oancea, recunoscut pentru sobrietatea sa, nu a fost de acord ca angajatele sale sa se afle intr-o postura atat de jenanta.

Figuranta, in filmul lui Sergiu Nicolaescu

Disperata sa o ajunga din urma pe Nicoleta Luciu, care e o obsesie pentru ea, Simona a dat proba la filmul "Supravietuitorul" pentru rolul principal. Nu a fost capabila sa tina minte nici o replica, asa ca rolul Zarazei i-a revenit Ilenei Lazariuc. Patruleasa s-a multumit insa si cu postura de figuranta muta. Tot asa va aparea in film si mai vechea ei rivala Cristina Rus.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.