Delia Panait a intrat in lumea artistilor o data cu aparitia trupei Double D. Dupa ce s-a ales praful de cei trei cantareti din D, bruneta s-a hotarat ca-i mai bine sa stea pe tusa. Pana i s-a oferit ocazia de a intra in Hora.

In urma unui scandal, formatia etno Hora si-a pierdut "H"-ul in Tribunal si a devenit #ora. In rest, nu s-a schimbat nimic, cele trei mandre canta live din an in Pasti. Dar, cel putin, ele recunosc ca fac playback. Din cauza problemelor de sunet.

DEVIZA DE CANTARETE.

Delia nu s-a sfiit sa ne spuna ca fetele #ora prefera sa lase CD-ul sa le faca treaba. Insa nu pentru ca ar fi lipsite de voce sau pentru ca ar considera ca nu ar putea face fata unui recital pe bune, ci din cauza problemelor legate de sunet. "De cele mai multe ori, sistemul de sonorizare lasa mult de dorit. Tocmai de aceea, noi preferam sa facem playback. Spre deosebire de alte formatii care afirma, sus si tare, ca ele canta pe bune, eu recunosc: noi cantam rar live. Am fost si eu spectator la concertele unde se canta live si marturisesc ca nu i-am invidiat pe oamenii care s-au aflat in primele randuri. Ba chiar am plecat mai devreme, intrucat urechile mele n-au putut suporta asa ceva. Deviza noastra este: mai bine un playback de calitate decat un live lamentabil", a punctat interpreta.

RELATII.

Desi a fost cuplata de mai multe publicatii cu Marian Ionescu, Delia a negat cu vehementa ca ar fi avut vreo relatie cu acesta. "Daca sunt prezenta la o petrecere mondena si vorbesc mai mult timp cu un barbat, a doua zi apare in presa ca m-am cuplat cu respectivul domn. La fel au aparut si zvonurile conform carora as trai o poveste de amor cu Marian, dar nimic nu este adevarat", a declarat cantareata. Ba, mai mult! Ea a tinut sa ne spuna ca, in acest moment, nu exista nici un barbat in viata sa. Dar cum arata Fat-Frumos pe care il asteapta Delia? Iata si raspunsul: "Nu ma intereseaza aspectul fizic. Niciodata nu am fost atrasa de barbatii cu un corp bine lucrat in sala. Pentru mine, cea mai importanta calitate a unui eventual partener este puterea. Si nu ma refer la cea fizica, ci la cea psihica. Imi place ca barbatul care mi-a furat inima sa ma domine mental, sa-mi fie putina teama atunci cand privesc in ochii lui. Cu alte cuvinte, partenerul meu trebuie sa respire forta prin toti porii", a marturisit interpreta.

CLASAMENT

Spre deosebire de alti cantareti care se eschiveaza atunci cand sunt intrebati care sunt cele mai bune voci din Romania, Delia nu s-a dat in laturi in a alcatui un clasament. Din punctul sau de vedere, cea mai buna solista este Elena, colega sa din #ora, urmata indeaproape de Loredana, Andra si Monica Anghel, nu neaparat in aceasta ordine. Cea mai buna voce masculina este, de departe, Mihai Traistariu.

SCAPARE

"Spre deosebire de alte formatii care afirma, sus si tare, ca ele canta pe bune, eu recunosc: noi cantam rar live. Deviza #ora este: mai bine un playback de calitate decat un live lamentabil"
Delia Panait
solista


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.