Solista si viitorul ei sot, George Tal, vor depune maine actele la Primaria sectorului 3. Cei doi vor face cununia civila la sfarsitul lunii august si vor aduce un preot la domiciliu pentru slujba religioasa.

Daniela si George vor chema maine o asistenta medicala acasa pentru a le face analizele, dupa care vor merge la Primaria sectorului 3 pentru a depune actele. "Sper sa nu existe probleme si sa fim in regula cu toate actele.

Nu vrem sa fim impiedicati de birocratie", ne-a declarat solista, care vrea sa programeze cununia civila la sfarsitul lunii august. Pe 11 august, cei doi vor fi nasii baietelului celor de la "Triton", una dintre trupele de etno cu care Daniela colaboreaza.

Axinte si sotia sa vor fi nasii cuplului

"intai vom boteza, dupa aceea ne vom cununa. Plus ca asteptam ca nasa noastra, Carmen (nevasta lui Axinte), sa-si revina dupa nasterea prin cezariana", a mai spus solista. Dupa cununia civila, Dana vrea sa cheme acasa un preot pentru a-i cununa si religios: "Poate vom face si ceva la biserica, insa deocamdata vreau o slujba acasa la mine, doar cu rudele si prietenii foarte apropiati". Pentru multasteptatul eveniment, cantareata si-a schimbat si infatisarea, ea adoptand o tunsoare gen Victoria Beckham. Rochia de mireasa a Danei va fi creata de Laura Olteanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.