Pentru ca este ascultatoare si nu supara pe nimeni, placuta de boss-ul Adrian Sarbu, vedeta are o pozitie privilegiata la Acasa, in ciuda faptului ca in acest an a primit trofeul pentru cea mai slaba actrita in rol secundar
Actoria nu este nicidecum punctul forte al Nicoletei Luciu. Vedeta a reusit performanta de a primi Capsuna de plastic, trofeul pentru cea mai proasta interpretare pe care a avut-o in rol secundar in doua filme, in Azucena si in telenovela Lacrimi de iubire. Cu toate acestea, artista ce a facut cariera datorita formelor sale apetisante si nu a altor calitati a avut parte recent de o promovare neasteptata. Nici mai mult, nici mai putin, ei i s-a atribuit un rol principal in noua productie a postului Acasa, Inima de tiganca, unde va juca alaturi de actori celebri de la noi, precum Gheorghe Dinica, Marin Moraru sau Florin Zamfirescu. Aceasta provocare careia va trebui sa-i faca fata inseamna in acelasi timp si o marire de salariu. Spre deosebire de telenovelele precedente care au avut-o ca protagonista, unde s-a impus doar prin simpla sa prezenta si prin scenele de sex pe care le-a filmat fie cu Lucian Viziru, fie cu Doru (Parlament), Nicoleta va incasa dublu pentru fiecare episod pe care-l va filma, mai precis in jur de 600 de dolari. Ramane de vazut daca de data aceasta Acasa va da lovitura, iar boss-ul Adrian Sarbu, cel care o apreciaza pe Luciu cam din toate punctele de vedere, a scos cartea norocoasa din maneca. Un lucru se confirma insa: Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, Iar Sarbu are acest drept de a-si contempla angajata in toata splendoarea sa.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.