Delia Matache, Nicoleta Luciu sau Anna Lesko, considerate frumusetile ravasitoare ale muzicii romanesti, se vand ieftin pentru o ora de show! Reporterii CANCAN au intrat in posesia unei liste de tarife pe care vedetele le cer pentru un spectacol.

Aceste preturi, practicate de una dintre cele mai cunoscute agentii care impresariaza artisti, ne-au fost confirmate, ieri, direct de catre vedete. Tarifele nu includ insa cazarea si masa, pe care, in functie de fiecare spectacol, un organizator le asigura sau nu. De altfel, sursele noastre ne-au marturisit ca la aceste tarife se aplica un "bonus" in cazul in care un artist este solicitat sa cante in campanie electorala, de Revelion sau la petreceri private: "Depinde de locatie, perioada sau de durata programului. In principiu, pretul cerut este pentru o ora de show. Daca, de pilda, este o petrecere privata, artistul ia mai mult!"

Pentru o nunta, Andreea Banica vrea, in plus, 400 de euro

In mod normal, Andreea Banica cere pentru o ora 1.400 de euro. Impresarul si, totodata, iubitul ei, Lucian Mitrea, ne-a declarat insa ca "daca Andreea merge la o nunta, ia cu 400 de euro peste pretul initial!" Mitrea mai reprezinta si trupele Akcent si Simplu, cotate la 1.800 de euro pentru un spectacol. "Baietii nu prea au invitatii pentru nunti, dar au la petreceri private, de unde au luat si 2.200 de euro", a adaugat Lucian Mitrea.
Si impresarul Nicolei, Radu Groza, are un tarif asemanator: "Nicola cere 1.700 de euro, dar depinde de eveniment, caci poate fi si mai putin si mai mult. Daca este chemata la un singur spectacol in strainatate are, normal, pretentii mai mari".

Adina de la Heaven a cantat si ea, alaturi de colege, la nunti si botezuri: "Cand am raspuns invitatiei la o nunta, de exemplu, am adaugat cateva sute de euro la pretul pe care il cerem de obicei, cel de 900 de euro, pentru ca e programul mai incarcat la un asemenea eveniment. Dureaza si mai mult si, peste asta, e si alta treaba?".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.