Sportivul a insotit-o la mare, unde ea a prezentat, alaturi de Dan Negru, Festivalul de la Callatis. Nu a dormit nici o seara in camera, la hotelul din Mangalia, unde era cazata, ci a preferat sa faca naveta si sa stea cu iubitul, la Eforie Sud, intr-un hotel de lux.
Acum, cind acesta a plecat in Italia, ii e foarte dor de Cristi si abia asteapta sa vina in Romania sau sa mearga ea in Italia. Cristi Chivu urmeaza sa vina in tara pentru un joc amical al Nationalei cu Turcia. Adelina intentioneaza sa plece alaturi de acesta in tara unde activeaza ca sportiv. Chiar ieri, Adelina vorbea la telefon cu iubitul care se pregatea pentru semnarea contractului cu Inter Milano, echipa la care va juca de acum incolo. Nu vrea sa vorbeasca prea mult despre relatia ei cu Chivu si spune ca nu ar fi tocmai bine ca presa sa stie amanunte despre viata ei intima. Adelina este pasionata de sport, calatorii, ii plac parfumurile si este foarte sociabila. Are 25 de ani, s-a nascut la Piatra Neamt, a cistigat doua concursuri de miss si a lucrat inca din timpul facultatii la MediaFax, iar dupa aceea la Antena 1 si acum prezinta stirile sportive de la Antena 3. Isi doreste sa fie cit mai buna din punct de vedere profesional si are mari emotii cind citeste stiri chiar despre Chivu. Ii place sa se ingrijeasca, insa nu a apelat niciodata la operatii estetice si nici nu crede ca o va face vreodata. Vrea sa arate cit mai bine pentru omul iubit si, de multe ori, merge la cumparaturi prin magazine si isi cumpara cele mai sexy si elegante lucruri. Colegii ei din Antena sustin ca e nerabdatoare sa plece in vacanta alaturi de iubit si, de multe ori, fac glume pe seama ei, atunci cind vorbeste cu acesta. Nu o fac din rautate, ci cu drag si se amuza cind Adelina se mai supara pe ei.

De mica isi dorea sa faca televiziune

In momentul de fata exista si alte televiziuni care o vor la pupitrul stirilor sportive, dar si citeva reviste glossy care o vor pe coperta. Nu vrea sa pozeze niciodata goala si spune ca experienta de la stiri este foarte importanta pentru ea. Regreta perioada cind mai mergea pe teren si si-ar dori s-o mai faca din cind in cind. Parintii ei sustin ca de mica isi dorea sa faca televiziune, iar acum i s-a indeplinit dorinta. Au sprijinit-o in tot ce a facut, iar despre relatia cu fotbalistul au aflat din presa, dar au incredere in ea. Nu stim cit va rezista Adelina fara sa-l vada pe Chivu, insa, la cit e de indragostita, e clar ca nu prea mult. La fel se intimpla si cu el si sintem curiosi sa aflam la cit se ridica nota de plata a telefoanelor celor doi. Parintii inca nu s-au cunoscut, dar, la cum evolueaza lucrurile, nu ar fi exclus sa jucam chiar la o nunta. Sora lui Chivu, Diana, a intilnit-o pe Adelina si o place foarte tare si chiar si-ar dori o oficializare a povestii de dragoste. In clipa in care va merge in Italia, la iubitul ei, Adelina va fi rasfatata si, in mod sigur, nu ii va ramine datoare. Din dragoste pentru iubitul ei, vedeta a inceput sa invete mai multe lucruri despre fotbal si acum este experta in acest sport.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.