In nici o saptamana, fostul cuplu Luis si Antoanela Lazarus vor comparea in fata instantei ca sa-si dispute custodia baietelului lor, Andrei Luis, si vila in valoare de un milion de euro pe care o detin in Pipera.

Termenul divortului este fixat abia in septembrie, dupa vacanta judecatoreasca. Luis Lazarus ne-a spus ca, dupa ultimele declaratii facute de Antoanela, intre ei nu mai exista nici un fel de cale de impacare.

"Tot ce a incercat sa faca fosta mea sotie de-a lungul acestei telenovele, cum ati numit-o voi, este o mare mizerie. in primul rand a lasat sa se creeze o confuzie cu care nu pot fi de acord si care trebuie sa fie de urgenta lamurita", ne-a spus Luis Lazarus. El e ultimul "personaj" intervievat de Click!, de fapt pilonul in jurul caruia s-a creat aceasta istorie amoroasa, marcata "Senzational", dupa tipicul lui Dan Diaconescu, directorul postului OTV. Confuzia pe care vrea sa o lamureasca Luis Lazarus este cea legata de relatia lui cu cele doua mame ale copiilor sai. "Eu n-am ascuns ca sunt in divort, am spus acest lucru de foarte mult timp. Am spus si ca am doi copii din doua relatii si cum s-a putut intampla acest lucru.

Consider ca am fost corect cu femeile din viata mea si, daca n-as fi intampinat atatea probleme din partea Antoanelei, lucrurile ar fi fost demult clare. Daca ea imi dadea divortul in 2005, atunci cand am intentat eu, in aprilie, actiune la Judecatoria sectorului 6, azi eram casatorit cu Alina, iar fetita noastra s-ar fi nascut dintr-o relatie fireasca si legitima", spune Luis Lazarus. in 2006, procesul a fost suspendat, fiindca Antoanela ramasese gravida. Cu toate certurile si amenintarile, tatal se bucura ca are cei doi copii, pe care ii considera un dar divin: "Acesti copii trebuiau sa vina pe lume! Pe suparari, pe campanii de presa, pe amenintarile Antoanelei, pe orice situatie tensionata! si au venit, ambii intr-o zi de 24. Andrei in martie, Ana, in august. ii iubesc pe amandoi la fel de mult si de amandoi voi avea grija mereu la fel. Doar intre mamele lor e diferenta".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.