Trupa Krypton a lansat ieri, la orele 21.00, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului un nou material discografic intitulat “Ma prefac in ploi”.
Acesta contine zece piese, dintre care opt sunt noi si doua sunt remixuri la piesele “Pozitia de drepti” si “Incearca sa crezi”. Totodata, trupa a lansat de curand si un nou videoclip la piesa “Viata nu e un vis”, clip ce a fost regizat de Dragos Stanescu. Acesta a castigat saptamana trecuta, la Mamaia, in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti, premiul Sahia pentru regie. Piesa celor de la Krypton este o avertizare impotriva efectelor incalzirii globale, o problema de actualitate chiar si pentru vedetele din muzica. Clipul piesei “Viata nu e un vis” reda cum va arata lumea daca oamenii continua sa fie iresponsabili si nepasatori la problemele mediului inconjurator. Lansarea albumului a fost un prilej de intalnire al artistilor cu fanii si presa. Krypton si-a delectat invitatii cu un mini-concert live si o sesiune de autografe. Trupa Krypton a lansat albumul “Ma prefac in ploi” in noua componenta: veteranul si fondatorul trupei Eugen Mihaescu-chitara solo, Tony Seicarescu-voce, Catalin Fotin-chitara bass, Catalin Putingher (“Piti”)-tobe. Trupa Krypton a filmat si un nou videoclip la mijlocul acestei luni, pentru piesa “Viata nu e un vis”, inclusa pe acest ultim album.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.