Iglesias a intalnit-o pe Elena Basescu in culisele de la stadionul Cotroceni, s-a fotografiat cu ea si, dupa ce a privit-o indelung, a spus ca "este cea mai frumoasa femeie pe care a intalnit-o in Romania", informeaza NewsIn.

Artistul a plecat la Constanta imediat dupa concertul din Bucuresti, cu avionul sau personal, dar nu a dormit pana la 6.00 dimineata, "pentru a putea prinde rasaritul". Iglesias a fost intampinat la aeroport de Radu Mazare, primarul Constantei, care a declarat ca "vrea sa-si ia concediu de la primarie si sa fie soferul lui Julio pe perioada sederii sale la Constanta".

Miercuri seara, Julio Iglesias a sustinut un concert in fata a 15.000 de spectatori, pe stadionul Cotroceni. Spectacolul a fost "unul de stare", dar sonorizarea, asigurata de staff-ul cantaretului, nu a multumit pe toata lumea. Multi dintre spectatori au huiduit in prima jumatate de ora, pentru ca vocea artistului se auzea foarte incet.

Citeste si:

"Calitatea sunetului de la concertele din Romania (Sibiu, Timisoara, Bacau, Bucuresti, Constanta) este aceeasi cu cea de care a beneficiat in concertele din toata lumea", au anuntat joi organizatorii, intr-un comunicat de presa. "Mai exact, este vorba de un sound unic, sound care se regaseste si pe CD-urile domniei sale, conform cerintelor artistului. Nicaieri in lume, concertele artistului nu se sprijina pe un altfel de sound sau au o alta intensitate a sunetului."

Turneul artistului in Romania, ce a inceput la Sibiu si a inclus si Timisoara si Bacau, se va termina la Constanta, pe 28 iulie.

Spectacolele din Romania fac parte din turneul de promovare a ultimului album Julio Iglesias, "Romantic Classics", care va include si Monaco in august, Rusia si Ucraina, in septembrie, America Latina, in octombrie si Africa de Sud, in noiembrie.