Julio Iglesias s-a indragostit de fiica lui Traian Basescu, Elena, care s-a fotografiat cu artistul in culisele spectacolului de miercuri de la Bucuresti.

Iglesias a intalnit-o pe Elena Basescu in culisele de la stadionul Cotroceni, s-a fotografiat cu ea si, dupa ce a privit-o indelung, a spus ca "este cea mai frumoasa femeie pe care a intalnit-o in Romania", informeaza NewsIn.

Artistul a plecat la Constanta imediat dupa concertul din Bucuresti, cu avionul sau personal, dar nu a dormit pana la 6.00 dimineata, "pentru a putea prinde rasaritul". Iglesias a fost intampinat la aeroport de Radu Mazare, primarul Constantei, care a declarat ca "vrea sa-si ia concediu de la primarie si sa fie soferul lui Julio pe perioada sederii sale la Constanta".

Miercuri seara, Julio Iglesias a sustinut un concert in fata a 15.000 de spectatori, pe stadionul Cotroceni. Spectacolul a fost "unul de stare", dar sonorizarea, asigurata de staff-ul cantaretului, nu a multumit pe toata lumea. Multi dintre spectatori au huiduit in prima jumatate de ora, pentru ca vocea artistului se auzea foarte incet.

"Calitatea sunetului de la concertele din Romania (Sibiu, Timisoara, Bacau, Bucuresti, Constanta) este aceeasi cu cea de care a beneficiat in concertele din toata lumea", au anuntat joi organizatorii, intr-un comunicat de presa. "Mai exact, este vorba de un sound unic, sound care se regaseste si pe CD-urile domniei sale, conform cerintelor artistului. Nicaieri in lume, concertele artistului nu se sprijina pe un altfel de sound sau au o alta intensitate a sunetului."

Turneul artistului in Romania, ce a inceput la Sibiu si a inclus si Timisoara si Bacau, se va termina la Constanta, pe 28 iulie.

Spectacolele din Romania fac parte din turneul de promovare a ultimului album Julio Iglesias, "Romantic Classics", care va include si Monaco in august, Rusia si Ucraina, in septembrie, America Latina, in octombrie si Africa de Sud, in noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.