Connect-R critica felul in care blondele de la Trident inteleg sa isi faca o cariera in muzica. Fundul gol si pantalonii decupati la spate nu-l satisfac pe artist.

Connect-R este indignat de lipsa de talent din muzica romaneasca si de tendinta cantaretelor de a pune accent pe expunerea trupului in cele mai inedite ipostaze. Cele care au intrat de curand in gura exoticului artist sunt blondele de la Trident. El crede, de altfel, ca este mult mai usor pentru fete, in general, sa reuseasca sa intre in peisajul muzical romanesc. Mai cu seama daca adopta o tinuta vestimentara foarte sexy si provocatoare. Cele trei gratii de la Trident se afla in aceasta situatie, crede Connect-R, despre care a declarat ca "nu asa se face muzica, cu fundul descoperit si pantalonii decupati la spate".

Tocmai pentru ca lipsa de talent nu putea fi compensata doar cu o vestimentatie de scena uneori aflata la limita decentei, Loredana, Roxana si Andreia au starnit dese discutii in lumea muzicala, Connect-R fiind unul dintre cei care nu vad cu ochi buni o asa-zisa cariera facuta cu goliciunile la vedere. Solistul, a carui cariera se afla la inceput de drum, nu rateaza niciodata ocazia de a le ataca pe blondele ce s-au facut cunoscute numai datorita jeansilor despicati la spate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.