Catalin Maruta a pus la cale o campanie ecologista si, in doar doua saptamani, a reusit sa adune zece saci cu mucuri de tigara, aruncate pe plaja de la Costinesti.

Lui Maruta i s-au alaturat si numerosi turisti cu simt civic, carora, drept recompensa, primarul Traian Cristea le face zilnic cinste la un restaurant din statiune.

Carismaticul prezentator TV si-a facut din plin simtita prezenta pe plaja de la Costinesti, acolo unde s-a mutat cu tot cu emisiune, la inceputul lunii iulie. Catalin Maruta a demarat o campanie ecologista, gandita sub forma unui concurs, in care a reusit sa implice o mare parte din spectatorii care asista live la show-ul sau. "Am vrut sa avem un concurs zilnic in cadrul emisiunii si ma bucur ca ideea a luat o forma atat de frumoasa. Oamenii care vin pe plaja au format echipe de cate doi, trei si, dotati cu galetuse, trebuie sa adune cat mai multe chistoace in 30 de minute.

Concursul a prins atat de bine, iar avantul a fost atat de mare, incat s-au strans, in doar doua saptamani, peste zece saci cu mucuri de tigara", ne-a declarat Maruta. Campania a fost monitorizata si de edilul-sef din Costinesti, Traian Cristea, care s-a hotarat sa-i rasplateasca pe turisti, dar si pe Maruta, pentru bunele lor intentii. "incercand sa adune cat mai multi voluntari, domnul primar a venit cu o idee senzationala, care i-a motivat si mai mult pe oameni. Astfel, echipa castigatoare primeste zilnic mancare si bautura pe gratis, la unul dintre restaurantele din statiune. Zilnic, 10-15 persoane au pranzul asigurat", a declarat Maruta, care a recunoscut ca a fost si el "cinstit" de primar pentru chistoacele pe care le-a adunat. Altfel, Maruta face ravagii la capitolul audienta. Conform TNS-AGB International, "Plaja lui Maruta", transmisa in direct de la ora 10.00, de luni pana vineri la TVR 2 , a fost lider de audienta la nivel national, pe segmentul publicului comercial, in intervalul orar 10-12.

Traian Cristea, primarul statiunii Costinesti, este un edil atipic, dupa cum povesteste Catalin Maruta. Se trezeste de la 4 dimineata, strabate plaja de la un capat la celalalt, apoi se urca in elicopter pentru a monitoriza tot ce se intampla in statiune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.