Oana, iubita de doar 35 de ani a fostului primar al Capitalei, nu este deloc priceputa in ale gastronomiei, motiv pentru care cei doi au aprige dispute.

Zilele trecute, vazand ca frigiderul este gol, Viorel a rugat-o pe Oana, aflata in vizita la o prietena, sa-i cumpere un sandvis din oras. Cum fetele s-au intis mai multe ore la povesti, iubita acestuia a trecut pragul casei dupa miezul noptii: "Dupa ce ca a venit dupa cinci ore, sandvisul era pe jumatate mancat. De nervi, l-am aruncat la cos", a povestit acesta in cadrul matinalului "Ca-n cana", la Romantica TV. Chiar daca cei doi se cearta din ce in ce mai des, Lis sustine ca relatia lui cu Oana este foarte serioasa.

Fostul primar vrea sa fie din nou tatic

Desi are deja doi copii din casatoriile anterioare, Viorel (63 de ani) isi mai doreste un mostenitor, urmand astfel exemplul altor venerabili domni care s-au incumetat sa devina tatici sexagenari, precum Ilie Nastase sau Cristian topescu. La randul ei, tanara iubita nu respinge ideea, dar nu e inca foarte hotarata in acest sens. Chiar daca nu mai detine fun ctia de primar general, Lis are inca lipici la fortele de ordine, care "il iarta" atunci cand face greseli in trafic. Chiar zilele trecute, acesta a fost prins conducand pe contrasens, dar a scapat fara amenda.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.