De parca toata atentia Hollywood-ului nu le-ar fi fost de ajuns, sotii Beckham se bucura in continuare de succes. Dupa cum se stie deja, David si Victoria s-au mutat de ceva timp in Statele Unite si se pare ca au avut parte de o petrecere de primire pe masura sirului de succese pe care le traverseaza, potrivit vedeta.ro.

Stabiliti deja in Los Angeles, David si Victoria Beckham au avut parte de o petrecere de "Bun Venit" gazduita de actorii Tom Cruise si Will Smith.

Evenimentul a adunat numeroase vedete si nume sonore, ce au avut placerea sa-si felicite si sa-si cunoasca "cei mai noi vecini".

La petrecere au fost asteptati 600 de invitati, au fost prezente vedete ca Jim Carrey si Eva Longoria, Arnold Schwarzenegger si nu in ultimul rand Tom Cruise si Katie Holmes alaturi de Will Smith si sotia sa Jada Pinkett Smith.

Petrecerea a fost pusa la cale de Tom Cruise si sotia sa, cuplu ce este foarte apropiat de sotii Beckham, iar sotia lui Will Smith a ajutat-o pe Katie Holmes la organizarea evenimentului.

Se poate spune ca sotii Beckham au cucerit lumea! si, in ciuda faptului ca multi europeni au spus ca Victoria si David nu vor avea in America acelasi impact si renume pe care l-au avut in Europa, cei doi reusesc sa se integreze perfect in cele mai alese si renumite cercuri. Pe de alta parte, David Beckham sustine ca s-a mutat in Statele Unite in ideea de a se retrage si de a-si mari numarul membrilor familiei cu inca doi copii. Acesta a marturisit ca este "disperat" sa aiba o fetita cu sotia sa, Victoria: "Mi-ar placea la nebunie o fetita. Suntem norocosi sa-i avem pe cei trei baieti, insa daca vom mai avea norocul sa facem inca un copil sau doi, ar fi cu adevarat o binecuvantare pentru noi." Printre altele, David a declarat ca este un barbat romantic si sensibil, caruia ii plac comediile romantice si serile in familie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.