Iubitele si sotiile fotbalistilor nostri au vrut sa arate ca sint nu numai frumoase, dar pot face si gesturi caritabile. Au renuntat la ce fac in fiecare zi si, timp de o seara, au devenit manechine, prezentind rochii din colectia "Crystal Noir" a Mirelei Popa, actuala iubita a lui Bogdan Stelea, ce s-au remarcat prin rafinament si eleganta.

Numeroase vedete, dar si multi fotbalisti au tinut sa fie prezenti, joi seara, la clubul Bamboo, unde a avut loc evenimentul. Printre invitati i-am zarit pe Catalin Botezatu, Mihai si Iulia Albu, care au stat foarte putin, Adina Buzatu, Nora Balanica, Marius Bodochi. Amfitrioni au fost Catalin Maruta, venit special de la mare, si Dana Savuica, ce a aratat ca stie care sint atuurile unei femei sexy. Rochiile prezente pe podium au fost licitate, iar banii strinsi au fost donati unui centru de plasament din sectorul 2. Creatoarea a ales pentru prezentare materiale pretentioase, accesorizate din plin cu cristale Swarovsky. Tinutele au fost sexy, facindu-le pe doamnele ce le purtau sa se simta provocatoare. Au defilat in calitate de modele: Adriana Petrescu, tinara sotie a lui Dan Petrescu, Dana Gheorghe, iubita cu opt ani mai mare a fotbalistului Bogdan Mara, Alexandra Enachescu, iubita lui Cristian Pulhac, Andreea Irian, prietena lui Lucian Burdujan si Laura Rus, prietena lui Ciprian Vasilache. Din pacate, nu s-au putut stringe multi bani, fotbalistii fiind zgirciti in a baga mina in buzunar. Cel mai darnic a fost Dan Petrescu, care a dat 4.000 de euro pe o rochie purtata de partenera sa de viata. S-a batut pentru rochie cu Frank, un om de afaceri din Elvetia, ce a licitat umar la umar cu fotbalistul, insa a cedat pina la urma in favoarea acestuia. Bogdan Mara a fost de departe cel mai scirtar, cu greu scotind din buzunar 1.500 de euro pentru a-si adjudeca rochia iubitei sale.

Prigoana i-a cumparat Adrianei rochie de 3.000 de euro

Cum Adrianei Bahmuteanu i-a placut mult rochia cu pricina, Silviu Prigoana a licitat 3.000 de euro si i-a cumparat-o pe loc. Omul de afaceri s-a dovedit a fi ferm si a stiut ce vrea, inca de cind a vazut rochia purtata de iubita lui Bogdan Mara. Vazind ca nimeni nu liciteaza mai mult, Bogdan Stelea a cumparat cu 1.500 de euro toaleta Andreei Irian. Handbalistul nationalei Romaniei, Rares Jurca, a dat si el 1.400 de euro pentru tinuta Laurei Rus. Vazind ca a pierdut in favoarea lui Petrescu, Frank a achizitionat cu 1.000 de euro rochia Ruxandrei Enachescu. Iubitul ei nu a fost prezent, fiind in cantonament. Cei care au achizitionat rochiile le-au putut face cadou iubitelor, prietenelor sau cui au dorit ei.

S-au strins doar 12.400 euro

Laudabila o asemenea initiativa, mai ales ca scopul a fost unul caritabil. Suma strinsa a fost de doar 12.400 de euro, sub asteptarile organizatorilor. Din pacate, cei care participa la asemenea evenimente sint oameni cu bani, care vin doar sa-si scalde ochii cu frumusetele feminine, insa sint zgirciti atunci cind e vorba sa dea banii pe rochii. Prefera doar sa priveasca si sa se laude ca au fost intr-un club de fite. In alta ordine de idei, relatia dintre Mirela Popa si Bogdan Stelea este una serioasa si nu ar fi exclus sa jucam in curind la o nunta. Intorcindu-ne la eveniment, acesta a fost unul aparte, unde doamnele prezente au reusit sa-si etaleze cu mindrie toaletele elegante.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.