Odata inceput sezonul estival, starurile de la Hollywood au invadat plajele etalandu-si costumele de baie scumpe si fizicul demn de invidiat. Cum nici aici nu au reusit sa scape de ghinion, Paris Hilton, Britney Spears, Cameron Diaz sau Jessica Alba au fost "tradate" de bikini sau de sutien.

Daca in cazul mostenitoarei averii Hilton, descoperirea partilor intime in public a devenit o oarecare obisnuinta, in cazul lui Britney Spears, Cameron Diaz sau Nelly Furtado nu poate fi vorba decat de accidente inerente unei zile de plaja. in timp ce lua lectii de surf, in largul coastelor australiene, Paris Hilton si-a surprins instructorul cu o priveliste mai putin obisnuita, dezvelindu-si un san. Evident, momentul nu a trecut neobservat, diva fiind fotografiata de paparazzi.

Britney Spears a incercat sa se surprinda pana si pe ea, iesind la plaja intr-o costumatie nepotrivita. Dupa cum era de asteptat, chilotii, care nu erau tocmai potriviti pentru baie, au devenit transparenti la iesirea din apa, dezvaluind o priveliste inedita asupra zonelor intime.

Daca la Cameron Diaz si Jessica Alba, bikinii buclucasi au luat forma curbelor generoase, in cazul lui Lindsay Lohan si Alicia Douvall au luat-o la vale, dezvelind o mare parte din fundul vedetelor. Evident, fotografii au profitat de moment.

Paris Hilton este si in aceasta vara principala tinta a paparazzilor. Dupa ce a fost surprinsa si anul trecut scarpinandu-se in zonele intime, anul acesta vedeta si-a dezvelit in timpul cursurilor de surf ambii sani, spre deliciul antrenorului .

Nici Nelly Furtado nu a avut parte de o zi de plaja linistita, sutienul jucandu-i, in repetate randuri, diferite feste.u toate astea, cantareata a fost suficient de precauta pentru ca fotografii sa nu o surprinda in ipostaze neplacute


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.