Nicoleta Luciu a luat atitudine, dupa ce in presa au aparut zvonuri ca si-ar truca pozele in Photoshop pentru a-si ascunde celulita si vergeturile. Vedeta Playboy si-a postat recent pe site-ul personal un clip sexy de la o sedinta foto, care demonstreaza ca se afla intr-o forma excelenta.

Barfele care circula in ultimul timp in show-biz-ul autohton la adresa Nicoletei Luciu au deranjat-o la culme pe vedeta Pro TV. Frumoasa bruneta s-a hotarat sa le raspunda carcotasilor care o acuza ca isi prelucreaza exagerat fotografiile din reviste, pentru a-si camufla celulita, vergeturile si "aripioarele" nedorite.

Nicoleta a gasit si o modalitate inedita pentru a da replica, postand pe site-ul personal, www.nicoletaluciu.ro, un filmulet sexy, realizat in timpul unei sedinte foto. Imaginile o infatiseaza pe iubita lui Zsolt Csergo in toata splendoarea, cu o silueta de invidiat si un tonus excelent. Nicoleta a schimbat mai multe tinute in timpul shooting-ului, insa piesa de rezistenta a fost costumul de baie cu slipi tanga, care s-a mulat perfect pe formele voluptoasei brunete.

Filmuletul postat pe pagina web are deja, in numai cateva zile, peste 4.000 de accesari, dovada ca posesoarea celor mai "mediatizati" sani din Romania face inca furori in randul barbatilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.