Nonconformisti cum ii stim, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, cei mai talentati si originali moderatori de radio ai momentului, si-au invitat, joi seara, prietenii si presa la o petrecere inedita. Inainte de a pleca in vacanta, realizatorii emisiunii "Dimineata dementa", de la Radio 21, si-au lansat un nou disc "Hituri Demente", produs de Roton.
Acesta cuprinde cunoscute piese ca "Jaga, Jaga", "Rita, Rita", "Baga, Base, baga", "O, puisor" s.a., difuzate de-a lungul anului in emisiunile lor. Ca sa fie cit mai inedita petrecerea, cei doi au scris pe invitatie "Cu Morar si Buzdugan la gratar". Printre invitati: Dan Capatos, Mihai Gidea si bunul sau amic, Mircea Badea, dar si Silviu Prigoana, care a debutat ca DJ. Omul de afaceri a dovedit ca are calitati si pentru aceasta profesie, iar Adriana Bahmuteanu i-a facut complimente dupa ce si-a terminat treaba. Nu au scapat ironiilor lor fine personalitatile vietii mondene, dar si politicienii.

De altfel, este stiut faptul ca oamenilor politici le e teama de limba ascutita a celor doua vedete de radio. Lansarea la apa a discului a avut loc la Vila Idilo, din Snagov. Nu au lipsit micii, fripturile de pui la gratar, berea din belsug si jocul de tenis de masa. Morar s-a intrecut cu Gidea, iar antrenorul Ion Craciunescu cu Dan Capatos. Nu stim care a fost scorul, insa ei au spus ca meciul a fost unul amical. Buzdugan si Morar vor reveni la Radio 21 la sfirsitul lui august si promit noi surprize si emisiuni de top. Razvan Popescu, DJ-ul de la acelasi post de radio, a promis presei, dar si colegilor sai ca va slabi pina in toamna si va face un striptease de toata cinstea pentru admiratoarele sale. Din juriu vor face parte, in mod sigur, Buzdugan si Morar, cel putin asta e intentia DJ-ului.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.