De cind nu mai joaca in telenovele si se ocupa doar de muzica, Adela Popescu pare sa nu vada cu ochi buni ascesiunea altor colegi de-ai sai.
Dupa cum se stie, Acasa TV a gasit o inlocuitoare, la fel de ingenua, Andreea Patrascu, pentru rolurile jucate de Adela pina in prezent. Toate bune si frumoase, numai ca fostei iubite a lui Dan Bordeianu nu prea ii place ca i s-a luat locul si a inceput sa faca tot felul de remarci rautacioase, prin Televiziune, la adresa rivalei sale. Andreea Patrascu va fi protagonista telenovelei "Inima de tigan", iar producatorii au convingerea ca aceasta va fi pe placul publicului si va ajunge rapid vedeta. Daca vrea sa mai prinda un rol si sa fie agreata de bosii de la PRO TV, Adela va trebui sa aiba grija cum se comporta si sa invete sa fie mai modesta. Sa nu uite ca a cunoscut celebritatea cu "Numai iubirea", a ajuns peste noapte si cintareata, iar mai nou conduce si o revista si ar putea juca, peste citeva luni, si in alte telenovele. Insa, daca are fite, ar putea sa piarda toate aceste lucruri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.