Este cert ca fetele de la Trident nu au noroc in dragoste. Nu au esuat niciodata la capitolul talent muzical, ci doar la sini dezgoliti si celebrii blugi cu vedere la posterior.
Merg in concerte, dar fac mai mult play-back, insa, ce nevoie au sa cinte live, din moment ce arata bine, iar barbatii sint in delir cind le vad. Cu toate acestea, nu au reusit sa aiba linga ele domni potenti financiar si care sa fie dispusi sa le ofere cadouri costisitoare. Prezente la un eveniment monden, miercuri seara, Tridentele se plingeau prietenelor ca nu inteleg de ce oamenii de afaceri cu conturi babane in banca nu le acorda prea mare atentie. Sint de parere ca au multe calitati care sa-l determine pe un barbat sa le devina iubit si, de ce nu, sponsor. Uita, insa, un lucru: prin toate aventurile pe care le-au avut pina in momentul de fata au demonstrat ca-s usor de cucerit, iar acei domni pe care ii doresc ele, nu vor asemenea femei in viata lor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.