Fosta vedeta din "Totul despre sex", actrita Kristin Davis, pare sa se fi "amorezata" pana peste cap de o maimutica. Dupa cum informeaza femalefirst.co.uk, frumoasa interpreta a personajului Charlotte York in respectivul serial este de nedespartit de animalutul care apare in viitorul sau film "The Shaggy Dog", ea luand maimuta chiar si in rulota pe care o foloseste in timpul filmarilor.
"Kristin si prietena ei, maimutica, sunt de nedespartit", a povestit o persoana din cadrul echipei de filmare. Maimutica nu este singura care i-a cucerit inima frumoasei actrite. La inceputul acestei luni, presa anunta ca actrita ar avea o relatie cu Steve Martin, care este cu 20 de ani mai in varsta decat ea. Cei doi au fost surprinsi flirtand de zor la o petrecere in Los Angeles. Potrivit martorilor oculari, Kristin si Martin au facut tot posibilul sa isi ascunda relatia, insa pur si simplu nu puteau sta departe unul de celalalt.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.