Este cert ca Elena Basescu, mezina presedintelui Romniei, atrage barbatii bogati si celebri din Romnia, nu doar fiindca este frumoasa, dar si pentru ca este fiica presedintelui. Numerosi domni s-au amorezat de manechinul prezidential, i-au facut curte, au incercat chiar sa-i compuna si piese, ca doar, doar o vor convinge sa le acorde atentia.

Vrea sa aiba banii ei, sa nu-i ceara lui tata si niciun barbat din viata ei sa n-o intretina, asa ca are tot felul de contracte din care traieste. Insa, sint domni care ar da o avere sa fie impreuna cu Elena. Acestia se cred irezistibili, niste Don Juani, care o pot face pe fiica presedintelui sa se inamoreze de ei. Va prezentam citiva dintre iubitii si aspirantii la acest statut. Alexandru Erbasu o cunoaste de mult pe Elena, sint buni prieteni si s-a vehiculat, la un moment dat, ca ar avea o idila. S-a scris ca au iesit in Bamboo si s-au comportat ca doi veritabili indragostiti, insa au negat si au zis ca e doar impresia presei si ca doi amici pot avea si gesturi de tandrete. Greu de crezut ca era doar o relatie de prietenie cind ii vedeai impreuna. Dar, intre timp, Elena l-a ales pe Andrei Hrebenciuc si pare sa fie fericita. Iar Alexandru Erbasu si-a gasit rapid o alta domnisoara pe umarul careia sa plinga. De altfel, juniorul Erbasu este cunoscut ca un mare crai si are o slabiciune pentru femeile celebre.

Tinar politician TSD amorezat lulea de Elena

Nicu Banicioiu, presedintele TSD, si-a dorit mult o relatie cu Elena, s-a imprietenit cu cei din jurul ei, sperind ca astfel o va cunoaste. A spus, la un moment dat, ca nu i-ar displacea o casatorie cu aceasta, devenind, astfel, ginere de presedinte. Elena nici nu l-a bagat in seama, nu corespundea idealului ei de barbat, asa ca a trebuit sa-si puna pofta in cui si si-a gasit rapid o iubita, tot manechin. Kamara de la Alb si Negru face si el parte dintre curtezani. A agreat ideea unei relatii de iubire cu Elena, a si spus ca e o femeie frumoasa pe care si-ar dori-o ca iubita, insa, la un moment dat, nu a recunoscut ca ar fi declarat asa ceva si a spus ca, de fapt, nu vrea sa-i devina iubita.

Dar cine il crede? Costelus Casuneanu, fiul unuia dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Romania, este curtat de multe domnisoare celebre. Tatal sau face parte din Top 300 si este bun prieten cu Traian Basescu. De altfel, presedintelui ii convenea o asemenea alianta, nu de alta, dar fiica ar fi devenit peste noapte o femeie foarte avuta si respectata in acelasi timp, cel putin dupa parerea lui Basescu. Sa nu uitam ca Juniorul are masini de lux in valoare de 2,5 miliarde lei, locuinte in Bucuresti si nu numai, case de vacanta in toata Romania. Elena a avut, se pare, doar o aventura cu fiul miliardarului si i-a dat repede papucii. De altfel, Costelus si Andrei Hrebenciuc s-au certat pentru ea. Nu stim daca cei doi domni isi mai vorbesc, dar se pare ca juniorul Casuneanu nu a renuntat la ideea de a o cuceri pe fiica presedintelui. Radu Prunaru, cunoscutul paparazzo, a fost citiva ani buni iubitul Elenei. Toata lumea se astepta sa urmeze o nunta, insa mezina nu avea asemenea intentii. S-au certat, si fiecare si-a vazut de viata lui. Basescu nu l-a placut deloc pe Radu si nu l-a dorit ca ginere. Elena si Radu nu au ramas in relatii de amicitie dupa terminarea povestii de iubire.

Este in continuare cu Andrei Hrebenciuc

Andrei Hrebenciuc este actualul iubit al Elenei. A incercat "socrul mic" sa ii separe si sa ii impuna fiicei sale sa nu mai iasa cu el, insa dragostea a fost mai mare, asa ca sint in continuare un cuplu. Au aparut tot felul de informatii, cum ca tinarul Hrebenciuc s-ar fi impacat cu fosta iubita, Alina Rogoz, dar erau doar intoxicari furnizate presei, in timp ce Hrebenciuc si Elena se intilneau si se iubeau, la malul marii. Si in momentul de fata sint impreuna pe litoralul romanesc. Ies prin cluburi, incearca sa stea departe unul de altul, insa gesturile si faptul ca stau in aceeasi statiune si sint des vazuti in aceleasi locuri, i-au tradat si i-au convins pe prietenii lor si nu numai, ca nu pot sta departe unul de altul. Vor mai aparea si alti potentiali iubiti ai fiicei presedintelui, atrasi de mirajul numelui ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.