Buna Teo, eu sint Alin, nu ma cunosti, si pe vremuri mi-erai simpatica. Si acum imi esti, dar mai putin. Joi, 17, am fost bolnav (gripa) si m-am uitat (din patura) la emisiunea ta. Erai tare suparata pentru ca, fara sa o spui pe sleau, te-au enervat niste colegi de-ai mei de la celalalt ziar al meu, caci au facut pe seama ta o glumita economico-financiara cu iz de insinuare. Poate ca ai dreptate, stii vorba aia, eu te cred Emil Cioran si, Doamne fereste!, nu spun asta ca sa scap de domnu’ avocat pe care ni l-ai prezentat cu aceeasi ocazie ca si cum ne-ai fi aratat pitbull-ul. Vezi, Teo, pe vremuri erai o fata care expirai un farmec efervescent, raspindeai o aroma naturala de autoironie intelectuala, erai curajoasa in cele mai banale opinii, irepetabila in tandrete mamoasa si calda ca o prietena eterna. Asa erai tu ca om.

Pe urma ti-ai dat seama ca asta e o mare chestie si ai facut din mata un produs media. Nu te condamn, parol, iti spun ce s-a intimplat cu tine, cu noi. E, joi, cind te-ai enervat, mi-ai amintit de cosmarul de acum vreo doi ani, cind vecinul de deasupra ajunsese sa dea "Teo" la maxim ca sa-l asculte pe Adi Minune. Dupa aceea, trecea pe un post pirat de manele si baga la maxim "Pe la spate, pe la spate". Scuza-ma, Teo, te-ai tot aratat a fi prietena lui Adi (nu te cred!), dar, la cita ironie fina iese din tine, nu te-am auzit niciodata intrebindu-l cum reuseste el pe la spate fara masuta de sah. Iar joi, Florina Nastase, creatoarea invitata, a zis ca "parintii ei au avut inainte de ’89 o crescatorie de animale vii (s.m.)". Si tie, Teo, care n-ai reactionat de nici o culoare, iti spun ca parintii mei cresteau la tara animale moarte. Am avut o curca moarta, Curky o chema, a fost prima mea curca, si mi-a trait bine-mersi trei ani, pina a mincat-o Kaiser, cutu’ lui tataie, dar asta e alta poveste. Te pup, Teo!


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.