Pusa sub semnul intrebarii de multi, povestea de dragoste dintre Andreea Raicu si Tudor Chirila se consolideaza pe zi ce trece. Solistul trupei "Vama" si-a surprins iubita la petrecerea organizata de ziua ei intr-un club din Capitala si i-a facut cadou un filmulet in care prietenii ei i-au transmis o urare, dar si melodia "Supergirl".

Regina pentru o zi! Asa au vrut-o prietenii pe Andreea Raicu la petrecerea pe care vedeta Prima TV a organizat-o sambata seara, intr-un club din Bucuresti, cu ocazia implinirii a 30 de ani. Ileana Pescariu, una dintre prietenele apropiate ale sarbatoritei a asteptat-o in fata locuintei din cartierul Primaverii cu o limuzina si, dupa ce a plimbat-o prin Capitala, au ajuns la locatia unde s-a desfasurat petrecerea.

Rand pe rand au inceput sa soseasca invitatii, care mai de care mai cunoscuti. Amalia si Ilie Nastase, Catinca Roman, Virgil Iantu, Razvan Ciobanu, Irina Shrotter, Mihai Gadea, Adelin Petrisor au tinut sa fie alaturi de prezentatoarea tv la implinirea celor 30 de ani. Surprizele s-au tinut lant, capul "rautatilor" fiind chiar iubitul ei, Tudor Chirila.

Pe un ecran imens, pret de cateva minute, a rulat un filmulet realizat de Tudor unde toti prietenii vedetei i-au transmis gandurile lor bune. Emotiile au fost atat de mari incat Andreea nu si-a putut stapani lacrimile. Cea mai mare surpriza a venit tot din partea celui langa care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Tudor a urcat pe scena si, alaturi de colegii de trupa, i-a cantat "reginei" melodia "Supergirl". Petrecerea s-a terminat cu o baie in piscina, dupa ce invitatii au primit cadou din partea sarbatoritei un impresionant foc de artificii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.