Adelina Elisei, iubita lui Chivu, va purta rochia de mireasa, piesa de rezistenta a colectiei "Freedom", marca Rita Muresan. Creatoarea de moda a gandit o noua colectie toamna-iarna 2007-2008, pe care o va prezenta, in aceasta seara, in Parcul Cismigiu.

Cunoscuta creatoare de moda, Rita Muresan, promite un show de exceptie, cu lumanari si matasuri. Ea a incercat sa isi imagineze diferite tipuri de femei nonconformiste, cea romantica, femeia frivola, dominatoare, fragila, dar toate constiente ca detin acest dar nepretuit, libertatea.

Vedeta a mai avut experiente ca model

Denumirea colectiei pe care a ales-o Rita, "Freedom", nu are nici o legatura cu faptul ca acum este o persoana divortata, care simte nevoia sa-si strige libertatea in gura mare. "Am fost libera intotdeauna. Eu am incercat sa o transpun in creatiile mele", a marturisit Rita Muresan. Mireasa aleasa pentru prezentarea din aceasta seara va fi Adelina Elisei, iubita fotbalistului Cristian Chivu. Ea nu se afla la prima experienta de acest gen, Adelina fiind prezenta si pe scena vestitului festival de moda Fashion Week, in calitate de fotomodel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.