Dupa ce a fost "pasare in colivie", acum, Paris Hilton se vrea "privighetoare pe lunca". Starleta a inceput sa lucreze din greu la un nou album muzical impreuna cu Scott Storch, cel care a ajutat-o pe mostenitoarea imperiului Hilton sa-si realizeze primul disc, potrivit bestmusic.ro.
Producatorul este cunoscut pentru colaborarile cu interpreti precum Beyonce Knowles, Christina Aguilera, R. Kelly, 50 Cent si Dr. Dre. Surse apropiate vedetei au declarat ca Paris e hotarata sa scoata un LP mult mai bun decat primul, care a fost primit cu scepticism pe piata si a inregistrat vanzari scazute. "Face canto de mai multe ori pe saptamana. isi ia foarte in serios cariera muzicala", au declarat aceleasi surse, citate de yahoo.news. Cea mai recenta realizare in plan muzical a lui Paris Hilton este colaborarea cu Smashing Pumpkins la versiunea pentru Marea Britanie a single-ului "Tarantula".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.