Este considerat unul din cei mai frumosi, mai atragatori si mai sexy barbati din lume. Este o prezenta permanta a topurilor personalitatilor de mare influenta, iar presa este in permanenta pe urmele lui. Ce crede insa Brad Pitt despre el?

Culmea e ca parerea lui difera radical de cea a tuturor celorlalti. inainte de toate, el refuza sa fie catalogat un barbat deosebit. "Cand ma uit in oglinda, nu vad altceva decat un om banal. Printre altele, cand sunt obosit, merg precum un om al pesterilor", se destanuia, recent, actorul si partenerul de viata al altei mari vedete mondiale, Angelina Jolie. si, ca si cum nu ar fi de ajuns, Pitt afirma ca mai sunt lucruri care nu-i plac la el. De exemplu, starea de spirit. "Nu-mi plac deloc glumele pe care le fac, nu am umor, nu am acea spontaneitate care amuza si apropie". Cu toate astea, "sunt multumit de cea ce sunt".

La fel ca interpretul din Ocean's Thirteen, el recunoaste ca sufera de mici complexe. Ceea ce nu este insa, din punctul lui de vedere, un defect. "Ma face mai simplu, imi faciliteaza contactul cu oamenii". Ce cred analistii despre aceste dezvaluiri? in general, saluta aceste accese de sinceritate. "Sa nu uitam, sunt si ei oameni. E adevarat, unii se lasa furati de glorie si privesc totul cu superioritate. Dar Pitt a ramas cu picioarele pe pamant. Iar ca actor, el trebuie sa se contreze pe alte chestiuni mai importante importante".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.