Cele mai sexy vedete de la Hollywood au varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, iar divele apreciate de public au un punct comun: formele generoase cu care incanta ochiul celor care le privesc, potrivit vedeta.ro. Este concluzia la care s-a ajuns in urma unui studiu realizat de firma E-Poll Market Research, potrivit caruia Salma Hayek este cea mai sexy vedeta de la Hollywood, cu un procent de 65%.

Mai mult, in ultimul timp, vedeta in varsta de 40 de ani a dat lovitura peste Ocean cu serialul "Ugly Betty", la care a fost si actrita si producator executiv. Podiumul topului "celor mai sexy vedete de la Hollywood" este completat de Jessica Alba, in varsta de 26 de ani, cu 64% si Carmen Electra cu 64% la 35 de ani.

Nu este de mirare insa ca in acest top exista multe vedete care au adunat acelasi numar de voturi. Chiar daca in afara podiumului, Shakira a ocupat locul 4, cu un procent de 63%, la 30 de ani, iar pe 5 se afla Halle Berry in varsta de 40 de ani care a primit de la public aprecieri intr-un procent de 59%. Pe aceeasi pozitie se claseaza si frumoasele Beyonce Knowles - 25 de ani si Eva Longoria - 32 de ani, care nu se stie cum au fost departajate.

Frumoasa actrita galeza in varsta de 37 de ani, Catherine Zeta-Jones, ocupa locul 8, iar pe 9 se afla 3 generatii de femei frumoase. Este vorba despre Elizabeth Hurley - 42 de ani (56%), Raquel Welch - 66 de ani (cea mai dorita femeie din anii '70) si Jessica Biel - 25 de ani.

Top 15 este completat de Jennifer Lopez - 37 de ani (locul 12), Alyssa Milano - 34 de ani (locul 12), Pamela Anderson - 40 de ani (locul 14) si respectiv Angelina Jolie - 32 de ani (locul 14).

La categoria masculina, cel mai sexy star de la Hollywood pare a fi Matthew McConaughey, el adunand 39% din voturi. Din pacate, in clasamentul general, el a ocupat doar locul 41.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.