Prestatia prezentatorilor alesi gazde ale festivalului de la malul marii a facut subiectul unor discutii interminabile. Adelina Elisei, preferata de organizatori in locul Simonei Patruleasa, nu a reusit sa scoata mai mult de cateva cuvinte, lasandu-l pe Dan Negru sa-si faca numarul, in stilul caracteristic. Desi nu avea microfonul inchis si nici vorba de probleme tehnice la sunet, ea nu a reusit sa-si faca simtita prezenta decit prin aspectul fizic.

Exuberanta cunoscutului moderator si-a spus cuvantul in fata lipsei de experienta a iubitei fotbalistului Cristian Chivu. Doar in ultima seara de festival, Adelina, prezentatoarea stirilor sportive a prins glas si a reusit sa schimbe, pe ultima suta de metri, impresia publicului, deloc multumit de prestatia frumoasei brunete. Ori Elisei a profitat de oboseala acumulata de colegul ei de prezentare, Dan Negru, ori acestuia i s-a atras atentia sa vorbeasca mai putin pentru a nu-si mai eclipsa colega de trust.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.