Cantareata de origine australiana, Kylie Minogue, s-a hotarat sa ii mai dea o sansa fostului sau partener Olivier Martinez. Solista si actorul de origine franceza si-au spus adio in luna februarie a acestui an, pe motiv ca Martinez a fost infidel - asta dupa o relatie care a durat patru ani, informeaza femalefirst.co.uk.

De curand insa, cei doi fosti parteneri s-au bucurat impreuna de cel putin doua intalniri romantice. Aflata la Paris pentru o vizita medicala de rutina, Kyle a avut grija sa profite la maxim de vizita. in fata unei cafenele din Paris, Kylie a fost surprinsa sarutandu-l si imbratisandu-l pe fostul sau iubit.

in ciuda faptului ca s-au despartit, Kyle si Olivier au ramas in relatii de prietenie, el punandu-i de multe ori la dispozitie apartamentul sau de lux din Paris. insa, de aceasta data, doi au iesit impreuna in oras. Potrivit spuselor amicilor, atat Kylie cat si Olivier au ajuns la concluzia ca se iubesc in continuare. "Kylie i-a facut vizite dese lui Olivier in ultima vreme. De ceva timp relatia a inceput sa fie reluata. Lucrurile au progresat cand ea a venit in Paris pentru un control la san", a povestit o sursa. "Kylie s-a imbracat intr-o rochie neagra, sic si si-a pus o esarfa pentru a arata cat mai parizian. ii place acest look si stie ca si lui Olivier ii place. Ne bucuram sa ii vedem din nou impreuna. Ea fost intotdeauna fericita in Paris si mai ales cu Ollie. inca il mai numeste dragostea vietii sale", a declarat o alta sursa. "Kylie este mandra de ceea ce a realizat si planuieste ca in aceasta vara sa dea o petrecere mare pentru a marca 20 de ani de cariera. Dar ceea ce vrea cel mai mult este sa aiba o familie si copii. De la despartire si-a dat seama ca visul ei s-ar putea sa nu mai devina realitate si a fost disperata sa rezolve problemele, pentru ca el este dragostea vietii sale", a povestit un apropiat al cantaretei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.