Vedeta Antenei 1 i-a trimis mai multe SMS-uri fiului fostului tenisman, aflat in proces de divort cu Maria Marinescu
Declarata recent de catre FHM cea mai sexy femeie din lume, Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, pare a nu fi avut norocul unora dintre colegele sale de breasla. Sau poate ca atunci cand iti doresti prea mult, asa cum se spune ca si-ar dori aceasta, nimic nu iese cum ai vrea. Mai precis, vedeta din Valcea - pe a carei lista de simpatii figureaza nume precum Gigi Netoiu sau Ion Craciunescu - nu are acelasi lipici la fotbalistii cu bani ca alte tinere pe care poate ea le considera mai putin dotate din punct de vedere fizic. In afara unor prietenii trecatoare care i-au adus doar mici bucurii materiale sau calatorii in afara granitelor, prezentatoarea a fost supusa driblingului chiar de profesionis tii din lumea sportului.

Se spune ca, o perioada, Simona se lauda ca este curtata de Cristi Chivu, dar fotbalistul nu a remarcat-o asa cum a facut-o cu Adelina Elisei, colega ei de la Antena, pe care a declarat-o, oficial, iubita sa. Nu a fost sa fie capitanul nationalei, dar in Romania mai exista si alti barbati cu nume celebre, frumosi si potenti financiar. Unul dintre acestia este Ion Ion Tiriac, aflat in prezent in proces de divort cu Maria Marinescu, dupa doar trei luni de la casatorie. Ei bine, fiul fostului tenisman a primit mai multe SMS-uri de la Simona, in care i se solicita o intalnire in doi, e posibil, pentru vreun interviu� Intrevedere care inca nu a avut loc.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.