Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood si Charlie Watts, cei patru membri ai trupei Rolling Stones, au ajuns aseara in Romania, cu o cursa particulara care a aterizat pe pista oficiala a Aeroportului "Henri Coanda".

Trupa Rolling Stones a sosit la Bucuresti. Multi romani asteapta concertul de maine de zeci de ani, de pe vremea cand suportau rigorile comuniste.

„Evenimentul zilei” a realizat fotografii in exclusivitate cu legendarii rockeri britanici, la intrarea in Hotelul Hilton din Bucuresti, unde sunt cazati.

Cei patru, care veneau direct de la Belgrad, insotiti de o parte din staff, au fost luati de la aeroport, direct de la pista, de sase limuzine Audi si un microbuz.

Muzicienii au fost transportati catre Athenee Palace Hilton, unde vor petrece trei zile, in asteptarea concertului pe care il vor sustine marti seara, dupa ora 21.30, pe Stadionul „Lia Manoliu” (recitalul Iris va incepe la ora 18.00 si va dura o jumatate de ora, iar rockerii britanici The Charlatans intra la ora 19.00 si vor canta 45 de minute). Pe durata sederii lor in Romania, rockerii Rolling Stones si-au propus, printre altele, sa viziteze si Castelul Bran, „fieful lui Dracula”.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.