Cuplul Angelina Jolie, 32 de ani, si Brad Pitt, 43 de ani, trece prin cea mai mare criza de pana acum, din cauza faptului ca frumoasa actrita a inceput sa slabeasca progresiv. Conform unui apropiat de-al cuplului, citat de "National Enquirer", Brad este ingrozit ca "formele voluptoase ale actritei au disparut cu desavarsire, lasand locul unei siluete scheletice, infioratoare".

Foarte slabita si fara nici un pic de vlaga in corpul care a infierbantat mintile atator barbati, asa arata Angelina Jolie dupa nasterea micutei Shiloh. "Este o situatie extrem de grava", s-a multumit sa declare Brad Pitt jurnalistilor, care l-au intrebat ce parere are despre schimbarea in rau a sotiei sale.

La cei 1,73 metri inaltime ai sai, Angelina ar trebui sa cantareasca nu mai putin de 58 de kilograme. Cu toate astea, actrita are o fizionomie ingrijorator de slaba, care l-a facut pe nutritionistul american M.D. sa aprecieze ca Angelina nu cantareste mai mult de 45 de kilograme. Acest lucru e mai mult decat ingrijorator pentru iubitul ei, care spera ca intr-un viitor apropiat sa mai aiba un copil cu ea. Brad a incercat cu disperare sa-i regleze ritmul de viata, dar rezultatele au intarziat sa apara. Si asta pentru ca in ultimele 13 luni, programul Angelinei e ingrozitor, dupa decesul mamei ei, din cauza unui cancer galopant, actrita nemaiputand nici sa o alapteze pe micuta Shiloh. Dincolo de activitatea de mama pentru Maddox, de 5 ani, Zahara, de 2, Pax, de 3 ani si micuta Shiloh, Angelina a petrecut ore in sir pe platourile de filmare, unde a avut de tras mai multe clipuri publicitare pentru nu mai putin de trei filme in care a jucat.

Pitt si Jolie, contract prenuptial de 220 de milioane de dolari

Desi nu au stabilit inca data casatoriei, Brad Pitt si Angelina Jolie pun la punct detaliile contractului prenuptial. Cel putin asta sustin jurnalistii de la National Enquirer, care citeaza surse din anturajul celor doi. Cele doua vedete vor sa incheie o intelegere financiara in valoare de 220 de milioane de dolari, pentru ca, in cazul unui divort, cei patru copii ai lor sa aiba viitorul asigurat. "Acest document e o dovada ca Angelina si Brad planuiesc sa se casatoreasca. Angelina a declarat de curand ca nu are de gand sa se marite cu Brad Pitt, desi relatia lor are mai bine de doi ani.

"Amandoi am mai fost casatoriti. Scopul nostru e sa formam o familie si suntem legati legal de copii, lucru care e cel mai important."


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.