Pentru ca dermatologii nu au leac rapid pentru acnee, Adriana Bahmuteanu isi trimite fiii vitregi la femei

Desi se numara printre cei mai ravniti burlaci ai momentului, baietii lui Silviu Prigoana nu au inca succesul asteptat la femei din cauza acneei juvenile care le da ambilor mari batai de cap. Preocupata de infatisarea fiilor ei vitregi, Adriana Bahmuteanu i-a dus pe acestia la cei mai vestiti dermatologi ai momentului pentru a rezolva problema.

"Am fost cu ei la specialistii de la Miko Beauty Center, care le-au prescris o serie de tratamente pe baza de solutii si creme pentru acneea juvenila", ne-a marturisit iubita lui Prigoana, care a cheltuit pana acum mai multe sute de euro pentru a-i scapa pe acestia de cosuri.

Din pacate, fiind vorba de o acnee juvenila rebela, nici unul dintre cei doi nu a reusit sa scape definitiv de bubele inestetice de pe fata. Satula sa tot umble cu acestia pe la doctori, Adriana le-a recomandat ambilor baieti un leac din popor: "Sa faca cat mai mult sex!".

Adriana Bahmuteanu, o mama vitrega grijulie

Cel care i-a urmat deja sfatul este fiul mai mare al omului de afaceri, Honorius, in varsta de 21 de ani, care, aflat in Romania pentru cateva luni, a fugit din casa parinteasca din Pipera tocmai pentru a avea mai multa intimitate cu femeile. Honorius s-a mutat la un hotel de trei stele din sectorul 4, aflat in proprietatea unui bun prieten. "Acum am mai multa liniste", a spus acesta multumit, el mai avand o luna de petrecut in tara pana cand va pleca din nou in America la studii. Aflat inca in vacanta, Honorius bate litoralul in lung si in lat cu noul sau Lamborghini, un adevarat "aspirator" de agatat tinere domnisoare, pe care tocmai si l-a reparat dupa ce a fost zgariat cu caramizi in fata hotelului unde acesta locuieste.
In ceea ce-l priveste pe Silvius (in varsta de doar 15 ani), acesta prefera sa stea cu parintii in casa din Pipera, fiind mult mai atasat de Adriana decat Honorius. "Silvius este mai mamos. Ne intelegem foarte bine si imi cere sfatul atunci cand are nevoie", a spus Adriana. Fiul cel mic al lui Prigoana si-a inceput si el viata sexuala in urma cu un an, cand tatal sau i-a facut cadou o femeie experimentata care sa-l initieze in tainele amorului.

Fiu de miliardar, fara iubita la 21 de ani

Desi a stat in vacanta in Romania mai multe luni, fiul cel mare al lui Silviu Prigoana nu a reusit inca sa-si faca o prietena. Honorius (21 ani) a fugit de acasa pentru a avea mai multa intimitate cu femeile. El locuieste acum intr-un hotel de 3 stele din centrul Capitalei. Dar faptul ca sta departe de parinti are si dezavantaje, masina sa Lamborghini fiind avariata cand se afla in parcarea hotelului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.