Actrita americana Liza Minnelli s-a situat pe primul loc in topul 20 al celebritatilor care au avut cele mai costisitoare nunti in ultimii 20 de ani, conform prestigioasei reviste Forbes. In realizarea topului, Forbes a luat in considerare doar ceremoniile pentru care au fost disponibile informatii precise.
O nunta in Statele Unite costa, in medie, 26.800 de dolari, potrivit The Wedding Report, un sondaj realizat anual asupra nuntilor. Forbes a indicat ca, desi nuntile au fost costisitoare, banii au fost cheltuiti cu folos pentru ca doar 40% dintre celebritatile situate pe primele 10 locuri in top au divortat intre timp, iar rata anuala a divorturilor in Statele Unite este de 50%. Actrita Liza Minnelli si producatorul David Gest au avut, in 2002, o nunta luxoasa care a costat 3,5 milioane de dolari. Cavalerul de onoare al lui Gest a fost cintaretul Michael Jackson, in timp ce cintaretul Tony Bennet a facut atmosfera pentru cei 500 de invitati, impreuna cu o orchestra formata din 60 de muzicieni. Cei doi au divortat in 2003. Veteranul Paul McCartney si Heather Mills s-au situat pe locul al doilea in acelasi top, cu o nunta opulenta care a costat 3 milioane de dolari. Cintaretul, fost membru al trupei Beatles, si fostul top model convertit in activista s-au casatorit in iunie 2002, in Irlanda, in fata a 300 de oaspeti. Petrecerea a fost in stil indian cu dansatori, rochii luxoase, mincare vegetariana si artificii. In prezent, cei doi sint in proces de divort. Pe pozitia a treia in top s-au situat actrita Elizabeth Hurley si omul de afaceri indian Arun Nayar, cu o nunta care a costat aproximativ 2,5 milioane de dolari. Actorii Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006, la castelul Odescalchi de linga Roma, Italia, iar nunta lor a costat aproximativ 2 milioane de dolari.

Nunta Christinei Aguilera = 2 milioane de dolari


Elizabeth Taylor si Larry Fortensky, mai tinar cu 20 de ani decit celebra actrita, s-au casatorit la ferma lui Michael Jackson, in octombrie 1991, iar nunta lor a costat 2 milioane de dolari. A fost a opta casatorie pentru Taylor, iar perechea a divortat cinci ani mai tirziu. Cintareata de muzica pop Christina Aguilera si producatorul Jordan Bratman s-au casatorit in noiembrie 2005, la o vie din Napa Valley, iar nunta lor a costat aproximativ 2 milioane de dolari. Pe pozitia a saptea in topul Forbes se situeaza Elton John, care s-a casatorit cu regizorul David Furnish in decembrie 2005. Ceremonia, la care au participat 600 de invitati, a costat aproximativ 1,5 milioane de dolari. In top urmeaza actorii Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones, care s-au casatorit in noiembrie 2000, la hotelul Plaza din New York. Nunta lor a costat, ca si a lui sir Elton John, aproximativ 1,5 milioane de dolari. Celebrul jucator de golf Tiger Woods si Elin Nordegren s-au casatorit in octombrie 2004, intr-o exclusivista statiune din Barbados. Woods a inchiriat un hotel intreg pentru ceremonia ultrasecreta, iar nunta a costat aproximativ 1,5 milioane de dolari. Pe pozitia a zecea in topul realizat de Forbes s-a plasat actorul Eddie Murphy, care s-a casatorit cu manechinul Nicole Mitchell in 1993, la hotelul Plaza din New York, in fata a 500 de oaspeti. Ceremonia a costat 1,5 milioane de dolari. Cei doi au divortat in 2006.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.