Silviu Prigoana a declarat ca ar fi fericit daca baiatul lui cel mare, Honorius, s-ar cupla cu mezina presedintelui Basescu, Elena, in contextul despartirii acesteia de baiatul lui Viorel Hebenciuc, Andrei.
Lui Prigoana ii surade o eventuala incuscrire cu seful statului si declara ca ar fi extrem de fericit daca in familia lui ar intra, in calitate de nora, chiar fiica cea mica a presedintelui: „N-ar fi tocmai rau sa fii cumatru cu un sef de stat, oricare ar fi el, chiar si al Statelor Unite“, se amuza miliardarul. „Fiica lui Bush nu arata rau, dar as prefera-o pe Elena a noastra“, a continuat tatal lui Honorius, in cadrul emisiunii „6Vine Presa!“, de la B1TV. Prigoana a mai precizat cu aceasta ocazie ca fiul sau este foarte bine situat financiar, destept, deci are toate calificativele pentru a fi considerat de Basescu ginerele perfect.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.