La doar trei luni de la cununia civila, Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, si creatoarea de moda Maria Marinescu si-au depus actele de divort.

Primul termen al procesului se va judeca pe 18 septembrie, la Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti.

Potrivit declaratiei depuse de Maria Marinescu, principalele motive ale deciziei celor doi sunt legate de nepotrivirea dintre ei si lipsa de comunicare.

„M-am casatorit cu paratul (Ion Alexandru Tiriac - n.r.) in dorinta sincera de a-mi intemeia un camin fericit. Ulterior incheierii casatoriei, am constatat o totala nepotrivire si lipsa de comunicare intre noi, coroborate cu existenta unor programe de lucru, in cazul ambilor soti, ce nu permit desfasurarea unei vieti de familie normale. In prezent suntem despartiti in fapt, intrucat paratul are domiciliul stabilit in Europa, iar subsemnata reclamanta am resedinta in SUA, comunicarea dintre noi fiind afectata in mod grav, iar relatia intre noi, ca si soti, intrerupta”, declara Maria Marinescu in cererea de divort.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.