Desi detine propria masina, un Ford Focus, Lili Sandu prefera sa conduca Bentley-ul de lux primit de la iubitul ei elvetian. Fosta iubita a lui Bogdan Stelea nu isi permite insa sa-si achite revizia autoturismului din pricina situatiei financiare deloc roz.
De cand a primit o masina de lux din partea iubitului ei, Lili Sandu intampina tot felul de greutati legate de intretinerea bolidului. Cariera tinerei se afla de ceva vreme in declin si de aici si problemele financiare. Frumoasa bruneta e pusa in situatia de a se gospodari singura, avand in vedere ca relatia pe care o are cu barbatul de origine elvetiana e una ascunsa de ochii presei, deorece iubitul ei e insurat. Reviziile tehnice ale luxoasei masini, destul de costisitoare pentru Lili Sandu, despre care se stie ca nu are nici o sursa de venit, sunt o reala problema. Kilometrii rulati de catre sexoasa bruneta se aduna la bordul bolidului, iar inspectia tehnica necesita o suma destul de piperata, avand in vedere renumele marcii Bentley. Ea amana finalizarea procedurii, pe motiv ca suma este mult mai mare fata de cea perceputa in Elvetia.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.