Desi nu este mandru de acest lucru, Irinel Columbeanu recunoaste ca a fost inselat de prima dadaca a fiicei lui, care era ahtiata dupa bani. Acum, miliardarul spune ca a gasit in sfarsit bona-minune, o tanara moldoveanca din Bacau, orasul natal al sotiei lui.

Dadaca adusa cu surle si trambite din America le-a facut zile fripte sotilor Columbeanu, care s-au vazut nevoiti sa gaseasca repede o inlocuitoare pentru asa-zisa "Super-Nanny" de peste Ocean. Monica povesteste dezamagita ca romanca din State s-a dovedit a fi o impostoare care n-a iubit-o deloc pe micuta Irina si care a profitat doar de banii sotului ei. "Nu voi mai tine cont niciodata de referinte, pentru ca in situatia noastra s-a dovedit contrariul. Bona din Statele Unite era interesata doar de bani, nu iubea absolut deloc copiii. Am fost neplacut surprinsa de felul in care se comporta cu fiica mea. Nu am observat la ea acea grija materna pe care ar trebui s-o aiba orice femeie care ingrijeste un copil", ne-a marturisit Monica.

Dupa aceasta experienta neplacuta, cuplul Columbeanu a suflat si in iaurt pana sa gaseasca o dadaca pentru micuta Irina. Asa se face ca noua bona, care i-a insotit pe "Columbeni" week-end-ul trecut, pe Litoral, a fost verificata la sange si a trecut cu brio perioada de proba. Tanara se numeste Cristina, este din Bacau, orasul natal al Monicai, si a devenit in scurt timp persoana de incredere a familiei. "Este extraordinara, o iubeste enorm pe Irina. Fetita mea zambeste tot timpul in prezenta ei si se simte bine. Cristina este o femeie responsabila, in care avem incredere deplina", ne-a declarat Irinel Columbeanu. "Nu am ales-o pe acest criteriu, dar se pare ca moldovencele sunt persoane minunate. Pot spune ca mi-a devenit o prietena buna", a completat Monica.

Are examenele luate cu 9 si 10!

Pentru ca a ratat sesiunea din iarna din cauza sarcinii, Monica Columbeanu a tras tare sa scape de restantele din primul an de studiu. "A luat examenele numai cu note de 9 si 10", si-a laudat Irinel sotia, studenta la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA. Si sora Monicai, Ramona Gabor, a fost o eleva silitoare, obtinand 9,40 la examenul de bacalaureat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.