Artista a lipsit o perioada de pe scena muzicala pentru ca s-a refugiat in studio unde a lucrat intens, timp de doi ani, la cel de-al noualea album din cariera.
Nascuta pe 14 iulie, de Ziua Frantei, Madalina Manole vorbeste cu patos despre muzica, dar si despre omul pe care il iubeste, sunetistul PRO TV, Mircea Petru. "Radiez de fericire si asta datorita logodnicului meu, care imi este mereu aproape. Sunt foarte indragostita si pot sa spun ca mi-am gasit sufletul pereche", ne-a declarat Madalina, care desi a trecut printr-un divort cu regretatul Serban Georgescu, crede in continuare in legalizarea unei relatii.

"Eu si Mircea ne vom casatori, dar inca nu am pus la punct toate detaliile". Desi isi facusera planuri in acest sens, Madalina si Mircea au amanat nunta o data din cauza decesului lui Serban Georgescu, apoi din cauza problemelor viito-rilor nasi, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Timpul investit in noul album se pare ca este ultimul motiv al decalarii mult asteptatei nunti, dar Madalina ne asigura ca va gasi momentul potrivit. Altfel, "Fata cu parul de foc" va sustine maine, in ziua in care va implini 40 de ani, un recital live la Callatis.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.