Martori. CANCAN dezvaluie o intamplare de pomina pe care fiul miliardarului Silviu Prigoana a trait-o marti seara
O zi din viata lui Honorius Prigoana este fascinanta. Fiul cel mare al miliardarului Silviu Prigoana a obtinut o bursa de studii in America, dar acum se afla in vacanta in Romania, unde tatal lui i-a pus la dispozitie o supermasina, Lamborghini Gallardo, pentru a se plimba cu ea prin oras. Dupa ce, in urma cu doua zile, reporterii nostri au aflat ca Honorius s-a mutat de acasa la hotelul Dalin, din zona Pasajului Marasesti din Capitala, pentru ca nu voia sa mai locuiasca impreuna cu tatal lui si cu sotia acestuia, Adriana Bahmuteanu, paparazzii CANCAN l-au urmarit, pas cu pas, si au descoperit o poveste de pomina.
Angajatii Rosal s-au plimbat cu Lamborghini-ul lui

Marti la pranz, Honorius, imbracat la costum si cravata, s-a dus la hotelul Howard Johnson din centrul Bucurestiului, unde a baut, singur, o cafea si o cola. Cat a stat acolo, el n-a facut altceva decat sa se uite pe laptop si sa vorbeasca la telefon. Dupa ce a achitat nota, si-a inchis laptopul, s-a ridicat de la masa si, la ora 15.13, a parasit hotelul. A urcat in Lamborghini si a plecat direct catre sediul OTV (aflat in apropiere de Howard Johnson), unde era asteptat ca invitat la o emisiune. Acolo, Prigoana Jr. a vorbit telespectatorilor despre modul in care pot fi accesate fondurile europene. De la OTV, Honorius a plecat sa se intalneasca cu Silviu Prigoana la sediul firmei Rosal din zona Republica. Dupa ce si-a parcat masina, doi angajati ai tatalui sau au preluat cheile acesteia si au fost trimisi sa o spele si sa o alimenteze cu benzina. A urcat in biroul lui Silviu Prigoana, de unde a iesit in jurul orei 19.12. Intre timp, angajatii Rosal, pe care Honorius i-a trimis cu masina, au "alergat-o" nebuneste pe strazi, fiindca doar o data in viata i se intampla omului sa conduca un Lamborghini de 160.000 de euro si e pacat sa nu profite. La un moment dat, cei doi au facut chiar schimb la volan, ca sa se "bucure" fiecare dintre ei de supermasina lui Honorius.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.