S-a dat startul la bebelusi printre vedetele din Romania: tot mai multe VIP-uri isi doresc sa devina parinti si nu precupetesc nici un efort pentru reusita planului lor. Dupa Andreea Marin, Livia Dila, Rocsana Marcu, iata ca a venit randul lui Paul Surugiu, alias Fuego, si al lui Ionut Iftimoaie si al partenerelor lor sa devina parinti.
La un an dupa casatoria cu fotomodelul Maria Placinta, Ionut Iftimoaie, campion de Local Kombat, si, mai nou, actor, a aflat ca va fi tatic. In urma cu o luna, Maria a realizat ca are simptomele femeii insarcinate si s-a grabit sa mearga la un cabinet de specialitate. A aflat ca are o sarcina normal dezvoltata si ca va fi mamica la inceputul anului viitor. Ea e insarcinata in luna a treia si se pregateste deja pentru importantul moment din viata cuplului Iftimoaie.

Nu vorbesc despre sarcina din superstitie


Superstitiosi din fire, cei doi soti nu vor sa povesteasca despre sarcina viitoarei mamici si evita discutiile legate de bebelus. Luptatorul are deja o fetita de opt ani rezultata din relatia pe care a avut-o cu o italianca, in perioada in care a stat la Roma. Micuta se afla in prezent in Italia, impreuna cu mama ei. Ionut Iftimoaie si Maria si-au dorit foarte mult un copil si sunt fericiti ca visul lor este pe cale de a se implini. Cuplul se afla in prezent in vacanta, in Insulele Baleare, si va reveni in tara peste doua saptamani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.