Rasfat. Vedeta a profitat de drumurile facute la Paris pentru consultatiile periodice si a intrat in cateva magazine pentru copii
"Zana Surprizelor" si sotul ei, Stefan Banica Jr., sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru venirea pe lume a fiului lor, in aceasta toamna. Dupa ce saptamana trecuta si-au inaugurat vila din zona Tei, celebrul cuplu s-a ocupat exclusiv de amenajarea camerei micutului. Si pentru ca vor ca fiul lor sa se bucure de tot confortul din lume, atunci cand va veni acasa de la clinica din Franta, parintii lui i-au comandat intreg mobilierul, de la patut la masa de infasat, dulapior pentru hainute si multe altele, dintr-un magazin de specialitate din Paris. Acesta chiar nu poate fi catalogat neaparat ca un act de snobism, mai ales ca Andreea Marin merge destul de des in capitala franceza pentru controalele ginecologice periodice. Pesemne, intr-una dintre vizite, "Zana" a intrat in cateva magazine si, intamplator, a vazut un set de mobilier care i-a picat cu tronc.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.