Procurorul sustine ca megastarul si-a molestat sexual victima de cel putin cinci oriAcuzarea a parut ca-si regaseste vigoarea miercuri, in procesul lui Michael Jackson pentru agresiune sexuala a unui minor, dupa cateva zile in care apararea a inregistrat mai multe succese, relateaza presa internationala. Procurorul Tom Sneddon l-a prezentat pe cantaret drept un obsedat sexual si a folosit cea mai mare parte a zilei pentru a arata juriului cele 15 reviste si alte publicatii erotice gasite la Neverland la perchezitia din noiembrie 2003, scrie AFP, citata de Mediafax.

Majoritatea acestora insa erau in mod clar reviste care se adreseaza barbatilor heterosexuali, a aratat apararea. In plus, a avea asemenea reviste nu reprezinta o infractiune, din moment ce comercializarea lor este legala. Apararea a mai aratat ca cele mai multe dintre revistele prezentate de acuzare sunt datate dupa perioada in care presupusa victima s-a aflat la Neverland, si deci nu ar fi putut fi vazute de adolescent.

Michael Jackson este judecat pentru agresiune sexuala a unui minor, administrare de alcool in vederea comiterii agresiunii si tentativa de sechestrare a familiei presupusei victime. Faptele s-ar fi petrecut la Neverland, in lunile februarie si martie 2003. Procurorul Sneddon i-a cerut judecatorului sa permita audierea unei alte presupuse victime, un tanar care l-a acuzat de fapte asemanatoare pe cantaret in 1993, dar a renuntat la proces pentru 20 de milioane de dolari. Apararea are timp pana vineri sa depuna in scris obiectii fata de aceasta cerere. In cazul in care judecatorul ar fi acord, tanarul ar urma sa fie audiat in absenta juratilor in prima faza, urmand ca judecatorul sa decida daca este necesar ca juriul sa-i auda depozitia.

Procurorul a clarificat un punct important din proces. El a aratat ca in primele declaratii de la politie, presupusa victima a spus ca agresiunile ar fi avut loc in "cinci pana la sapte reprize", insa la tribunal a vorbit doar de doua asemenea episoade. "In prima discutie cu politia, a descris cu precizie doua incidente. Credea ca fapte asemanatoare s-au intamplat de cinci-sapte ori, dar nu reusea sa precizeze ce anume", a explicat seriful Steve Robel. Intors spre juriu, la cererea procurorului, politistul a descris reactia emotionala a baiatului in timp ce povestea, devenit dintr-odata "foarte tacut".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.