Elvetianul Mark Chouraqui a reusit sa intre, din nou, pe sub pielea lui Lili Sandu. Dupa ce acesta a fost surprins de paparazzi in compania unei blonde, miliardarul s-a intors in bratele vedetei.
Potrivit surselor din anturajul cantaretei, cei doi sunt din nou impreuna. O dovada concludenta este faptul ca Lili se afiseaza in continuare la volanul Bentley-ului cu numar de Elvetia, un cadou de 200.000 de euro primit din partea iubitului ei. Se pare ca vedetei nu i-a fost foarte greu sa-l ierte, iar acum isi vad de relatie ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Carcotasii ar spune ca nu dragostea e la mijloc, ci ca atuurile elvetianului in fata femeilor sunt conturile din banci, el fiind fiul unuia dintre cei mai puternici si bogati oameni de afaceri din Elvetia.

Lili si Mark sunt impreuna de aproape un an. Chiar de la inceput, relatia lor a fost pusa sub semnul intrebarii si nimeni nu credea ca o sa dureze. De-a lungul timpului au aparut zvonuri conform carora, Mark are o viata dubla, fiind implicat intr-o relatie cu o alta femeie, chiar cu stiinta fostei iubite a lui Stelea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.