Dupa un divort silentios, Rita si Nelu Muresan au lasat resentimentele deoparte si au petrecut impreuna, alaturi de fetitele lor, un weekend la Mamaia.
Ei au fost surprinsi de paparazzi Click!, la un local de pe plaja. Desi Rita sustine ca intre ea si fostul sot, omul de afaceri Nelu Muresan, nu mai exista cale de impacare, ei au fost surprinsi plimbandu-se, duminica la pranz, alaturi de cele doua fetite, pe plaja din Mamaia. Ca, mai apoi, sa serveasca masa tot in aceeasi formula, de patru, la o terasa. Dupa divort, Rita si-a propus sa revina la dimensiunile corporale de pe vremea cand era un fotomodel bine cotat in Italia, asa ca serveste doar bauturi racoritoare fara zahar.

In incercarea de a-i induce in eroare pe paparazzi, ea a purtat, pe perioada sederii pe litoral, o sapca trasa pe ochi si o pereche de ochelari cu rame foarte groase. Nelu se afla la mare cu cei doi copii, Rebecca si Gloria, inca de la inceputul saptamanii trecute, fosta lui sotie vizitandu-i doar in weekend.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.