Elena Udrea a facut furori printre turistii aflati pe Litoral. "Click!" a surprins-o recent pe blonda de la PD pe plaja din Mamaia. Purtand un costum de baie roz, curiosii au avut ocazia sa o "analizeze" pe Elena Udrea (33 de ani) din cap pana in picioare.

Pentru o "analiza profesionista", insa, "Click!" a cerut parerea unui specialist estetician, fara ca acesta sa stie cine apare in fotografii.

"Corpul doamnei pare a corespunde unei femei in varsta de 40-45 de ani. Este intelectuala, stilata, cocheta, rafinata. Se simte perfect in formele pe care le poseda. Nu-si face nici un fel de complexe. Criticile nu-si au rostul. Oricine poate comenta de pe margine, dar sa coboare in ring la 45 de ani! Ar putea beneficia de o remodelare a sanilor, cu excizia excesului cutanat (corectia ptozei mamare) - n.r. lifting de sani", a comentat fotografiile prof. dr. Toma Mugea, de la Clinica Medestet.

Spune ca nu e fotogenica

Referitor la celulita, specialistul ne-a spus: "Nu ma pot pronunta, calitatea imaginilor fiind de paparazzi. Cert e ca nu are depozite de grasime si nici excese. E naturala". Elena Udrea a spus, intr-o declaratie acordata ziarului "Cotidianul", imediat dupa aparitia sa in costum de baie, ca nu e fotogenica. In plus, ea a spus ca a fost pentru prima data la plaja in Romania, tocmai din cauza ca nu dorea sa apara in presa. "Stiu ca la Mamaia e plin de paparazzi, dar ce sa fac? Sa-mi fac numai vacante de iarna in costum de schi? Daca aveam 300 kg si 80 de ani, nu interesa pe nimeni cum apar".

Interventia costa intre 2.000 si 5.000 de euro

In cazul in care Elena Udrea intentioneaza sa urmeze sfatul specialistului, iata care sunt preturile la liftingul de sani: intre 2.000 si 5.000 de euro, la o clinica de chirurgie estetica. In centrele de remodelare corporala nechirurgicala, liftingul de sani costa 380 de lei si consta in sedinte de electrostimulare, vacuum si ultrasunete.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.