"Miezul problemei" de pe National TV continua dezbaterea subiectului Ogica intr-un tambalau televizat in care directoarea Jana Gheorghiu vorbeste peste Stelian Ogica si peste avocatul lui Ogica si peste moderatorul Madalin Ionescu. La un moment dat, intra in legatura telefonica si Cornel Nistorescu. "Ati urmarit emisiunea din seara aceasta?", il intreaba Ionescu. "Am urmarit-o. Am urmarit-o si pe cea de ieri, dar sa stiti ca n-am inteles mare lucru", a recunoscut jurnalistul. Si a spus cu glas tare un lucru pe care-l gindeam si noi, telespectatorii.

Aceeasi emisiune a oferit o radiografie cutremuratoare nu doar a opiniilor telespectatorilor, ci si a cunostintelor sfrijite de ortografie ale acestora. Printre zeci de "miau dat", "sunte-ti hoti" si "v-oi pleca din tara" mi-a atras atentia o emotionanta abordare ortografica, perfect originala, a verbului "a fi": "Politia a demonstrat ca nu i-e capabila".

La stirile PRO TV, Walter Zenga a oferit un scurt comentariu al meciului cu Steaua: "Noi talienii sintem famozii pentru ca tenace zero la zero". Eu n-am inteles nimic. Poate talienii sa fi priceput mai bine.

Cintareata Aneta Stan a venit la matinalul Antenei 1 cu gitul cocosat de salbe cu banuti. "Sint de aur?", au intrebat-o moderatorii. Si femeia s-a crucit a negare: "Daca erau din aur, imi taia un nebun gitul pina acum!!!". Asta-i Romania. Mereu surprinzatoare…

La "Kensky Show", Victor Yila (unul dintre membrii grupului Voua) declara cu mina pe inima ca primul motiv pentru care s-a stabilit in Romania a fost proverbiala ospitalitate a locuitorilor acestei tari. In sprijinul afirmatiei, Victor povesteste ca, in urma cu citiva ani, a fost invitat la nunta unui coleg de facultate. Aici, lume multa, obiceiuri ale locului, masa mare, taraf de lautari - o feerie, ce mai! Pina in momentul in care socrul mare a dat semne de panica… Curind, Victor este anuntat ca va trebui sa paraseasca nunta, pentru ca… poarta ghinion! Amabilitatea gazdelor a fost desavirsita: un sobor de politisti l-a condus pe invitatul de culoare pina la gara, unde l-a aburcat, cu deosebita tandrete, in primul tren.

Teo anunta sumarul zilei: Dinu Iancu Salajanu renunta la itari si Nicolae Guta si-a facut Academie. Va dati seama ca telespectatorii abia asteptau sa-l vada pe Salajanu in chiloti si sa afle despre progresul stiintelor si artelor, via manele. Ne-am dezumflat cu totii, precum gogosile din iarmaroc, pentru ca Salajanu a zis ca nu se apuca de muzica pop, care va sa zica nu are de ce sa-si dea jos itarii. Cit despre Guta, el a facut proba generozitatii sale, de vreme ce s-a gindit la tineretul patriei care trebuie sa se dedea la studiul manelei - viitorul muzicii romanesti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.